drunknar

Ja vi lever. Har haft fullt upp. Vi har planer på att lägga ner bloggen och starta en ny internationell, eftersom vi har såååååå många läsare från andra länder. En annan orsak till minskandet på bloggandet är att vi är dränkta av plugg och kan knappt andas. Men helg snart, vilket innebär party party party ja och så blogga blogga blogga.

Ha en fin kväll
Puss och kram
Gunnel och Gunilla

varje kvinna har sin period...


Vi har ju glömt att visa denna nya kreation som Gunilla köpte i fredags. Nu tänker ni kanske att hon redan har en sån ju, och svaret är att det har hon och nu har hon  2 st liknande. Men som ni alla vet så har varje kvinna en leopardperiod i sitt liv. Det är bara att acceptera.

Danke und adjö.
GUGU


det vi inte minns, eller?

Fett ös medvetslös var några ord som jag verkligen tog hår på igår, alltför hårt på. Jag var i fruktansvärt fin fin form. Så fin form att cykeln är kvar vid lokalen.Och så får jag sota för det idag. Eller ja nu, klockan är ju bara barnet, men ändå. Aja så kan det gick. Jag hade iaf trevligt så länge det varade.

Jag var även i så fin form att det inte längre var kul att stanna på festen, så att mina kompisar istället fick ta hem mig till mor och far så att jag kunde vara rolig med dom ett tag. Det var inte så kul eftersom hela tvn snurrade när jag kollade. Hujeda mig, allt snurrar fortfarande, men i mindre  utsträckning.

Man kan ju säga som så att middag innan festen börjar på riktigt är inte riktigt min grej. Ska härmed införa inget drickande på middagar! Så infört



middagen började relativt bra...


sen gick det mer utför...


och ännu mer, resten är djupt in tatuerade i våra tankar eftersom kameran dog.


Nu ska jag gå och hämta min cykel med mamma,

100 kramar
Gunnel

Ingen vill veta var du köpt din tröja

Läste en sorglig sak om Tokio Hotel. De tror inte att de kan hitta kärlek. Synd att de inte hör vad man säger, för jag sa ett par kloka ord till dom. Men sånt är livet.

Är uppe nu. Den gamla vanliga Gunne som älskar att gå upp tidigt är tillbaka. Gårkvällen var inte riktigt bra för mig eftersom jag precis varit sjuk och börjar känna mig lite halvsjuk idag. Kanske var det vinet jag drack igår som sitter i, men ändå.

Ikväll blir det iaf fett ös medvetslös. Ska nog till Entré och kolla på Mango idag.  Hatar igentligen Entré, men de har ju Mango och den butiken älskar jag, så det går emot varandra lite.

XOXO Gunnel

min nya besatthet

Snacka om att jag är besatt av Tokio Hotel. De är så coola (och sngga och roliga och... listan kan göras lång)! Vill gifta mig med varenda en av dom. Lite jobbigt, när man vet att man aldrig kommer träffa dom och om man väl gör det så kommer dom bara se en som ett skrikit fan. Nej detta får planeras....

Guck upp 8 idag. Så chillade jag lite och så och för en stund sen skrev Gunilla till mig att vi inte har någon Svenska! Vilket innebär att vi är lediga idag, säger bara jiiiiiihaaaa! Så lycklig jag blev. Ska iaf upp till skolan om en timme ungefär och möta Gunni, sen ska vi cykla till stan där vi måste handla present till J som har festen imorgon. Ska bli otroligt spännande vad vi köper.

Ha en trevlig dag och god helg om vi inte hörs innan.

Puss och kram.

 


helghelghelg

WAWAWIWA!

Helgen är på intågande! We like it!
Idag så var vi på stadionmässan och hade Kick-off för UF. Mycket trevligt och givande, T som gav oss en massa bra tips och råd var mycket kul att lyssna på, bra där..

Idag har jag även övningskört med kära pappsen, kom in i en liten liten lucka, NÖJD!!!

Läste även Gunnes inlägg och då när jag såg bilden på mig och en lampa så kom jag på att jag faktiskt saknar när vi gick till stadsbiblioteket för att plugga efter skolan. Det får bli skärpning på den fronten, här ska det börjas plugga på allvar! This is it, thiiiiii fiiiiiiinal year!

Ska nu mysa in mig i den helt utomordentliga boken "Brott och straff" som vår så kääääära svensklärare har lagt i händerna på oss...puuust...gräv ner mig, snälla...

Aja, inte hänga läpp, full fart mot en full helg, hö-hö (vitsigt värre)...................


<3 

Gunilla
 


Alkisarnas äventyr reunion...

Läste precis Gunillas inlägg och blev mycket taggad och inspirerad inför helgen av det. Kom på att det var x antal månader sen vi var riktigt packade tillsammans och som vi spelade in en av våra berömda alkisarnasäventyrs filmer. Därför letade jag upp dessa filmer och gjorde en liten bild av dom. I hope you enjoy. :-)








XOXO
Gunnel

Här går det undan...

God eftermiddag ärade läsare,

det var ta mig f'n ett tag sen jag skrev nu...varför det då? Jo, jag har helt enkelt haft annat för mig.
Håller på och kör som en galning, tränar en del och även en del pluggning har förekommit på ett litet hörn.
Tur är väl då att Gunne har hållt ställningarna, thumbs up!

Var uppe halv 7 för körning halv 8, puuuh det var kallt ute!
Idag har jag även varit i skolan, ganska seg och onödig som alltid, men men mindre än ett år!!!
Hoppas på att veckan ska fortskrida så att vi får helg, då kommer min systerson hem till mig :))) supergullig liten 8-åring som växer sådär snabbt som bara småungar kan göra...usch!
På lördag blir det 18-års firande av vår kära vän Josse, mycket dricka är utlovat, håll i hatten, för här kommer GuGu!

Sitter nu här och "slösar" bort min tid när jag egentligen borde sitta klistrad vid mitt word-dokument där en artikel tar sin form, så smått.

gtg,

massa kärlek, Gunilla


gul el??????

Här sitter jag ochhostar så tt mina inälvor håller på att åka ut. Men vad gör det när man är kär? Jag har blivit kär, kalla mig sen eller något sådant. Men jag är totalt såld på det tyska bande Tokio Hotel. De är så skrämmande men samtidigt så vackra. Denna lilla kärlek har kommit nu nä jag har varit sjuk, ag har ju igen möjlihet att gå ut och socialiser mig i denna värld nu. Så istället har jag skapat en Imaginery (eller ur det stavas) värld.

aja tack och adjöken min lilla fröken

Gunel

problem med att orka...

Sitter här och smsar med Gunilla. Vi skriver om skolan. Ingen av oss orkar gå, jag är ju sjuk och Gunilla för att det är onödiga lektioner. Men vi båda måste ändå dit för att hämta läxpapper, frågan är bara om man verkligen orkar ta sig dit. Det är fruktansvärt jobbigt. Dock tänkte jag ta bilen och köra, för jag måste ändå göra en del ärenden. Tex försöka hitta praktikplats. Har kommit på ett ställe hihi.

Ha en trevligdag gott folk.

Just det förresten, Gossip Girl börjar denna veckan i USA!!!!! Jiiiiiihaaaaaa

Gunnel

jag saknar nog hemmafesterna

Jag kommer ihåg för ett par år sen, när allt det där med fester var nytt. Varje fest var något spännande, och man drack och fick smaka på sin första fylla. När man skulle gå hem, gällde det att försöka komma då föräldrarna sov, så att de inte skällde på en för att man var full eller några timmar försenad. Så försiktigt man kunde stack man nyckeln i låset och gick in. Man åt något, tvättade bort sminket (om man orkade) och borstade tänderna. Sen försökte jag  alltid att smyga så tyst som möjligt upp för trapporna, Men eftersom huset är gammalt, knakade det alltid. Väl i sin säng, satte jag på tvn, la huvudet på kudden och somnade direkt. Dagen efter bestod av minnesluckor, men ingen huvudvärk.

Nu förtiden, behöver jag inte smyga på samma sett. Jag meddelar jag alltid att jag är hemma. Att man haft en rolig kväll, och kommer få en jobbig morgondag, kan dom höra på rösten. Sluddrar jag, vinglar och tänder ljuset i mamma och pappas sovrum, gör onödiga ljud, ja då fattar dom. Men dom bryr sig naturligtvis inte längre. Förut när man var så liten, sa jag alltid att jag bara smakade lite. Jovisst vem går på det? Smakade och smakade, snarare drack en flaska per kväll.

Visst saknar jag inte detta smygandet och att man behövde passa tider. Nej det jag saknar är känslan av att göra sig i ordning, för att gå på en fest. Helt omedveten om killen man gillade skulle komma. Visst det är fortfarande fester som gäller, men  jag har börjat tröttna. Samma folk varje kväll, nej tack. Utekvällar i vimlet är roligare. Men kanske jag kommer tycka att båda är lika roligt en dag, för jag saknar trots allt hemmafesterna lite.


Sitter här och funderar nu när jag har en sjuklingsdag.
Trevlig dag gott folk. XOXO Gunnel

sjukt

Även denna morgon gick jag upp tidigt. Nämligen kvart över 7. Vet inte riktigt vad detta kan bero på. Eller jo, det börjar bli höst och jag älskar höst. Plus att jag har blivit sjuk naturligtvis. Min kära mor tror att det kan vara svininfluensan. Men jag tror personligen att det bara är en förkylning. Men jag stannar inne i säkerhetsskull idag.

Igår var min energi så stor, att jag ganska spontant smsade H och frågade om hon ville åka till London över höstlovet. Eftersom Gunni ska bort och vi gärna också vill bort, så tyckte jag och H att det passade sig bra. Så nu ska vi hitta ett bra hotell eller hostel med. Sen är det bara att resa. Eller vänta in datumet först. :-D

Tänkte lägga upp en bild. Men bilderna laddar in från kameran, så det går lååååååååååååångsamt. Gör det kanske senare

Ha en trevlig dag, KRAMAR!

Gunnel

God morgon världen!


God morgon alla glada!
Idag vaknade jag upp med en super energi, dock är jag lite halvsjuk i min hals menmen. Jag tänker iaf inte slösa bort min tid här i detta inlägget, utan istället upp och hoppa och bädda sängen och damsuga lite. Lägger in en fin liten god morgon sång från melodifestivalen 2007.



Hoppas ni kommer få en superdag! Återkommer kanske mot kvällningen.

det är tråkigt, ja

Såg att Gunni gun gun är ganska bra igång med bloggandet.
Ja denna afton såg jag film med mina föräldrar, fram tills dom somnade, så då blev jag sur (eftersom jag hade kört iväg och hyrt den) så jag gick upp på mitt rum och hamnade här.

Känner mig sådär lagom trött nu, så jag ska gå och sova snart. Eller göra något annat skoj, plugga kanske?? vem vet?????????????????

Tråkigt inlägg jag vet, men inspiration kommer

XOXO (kisses and hugges för er som inte visste)

Gunnel

Japp japp

Hej alla helgglada människor!

Skrev i mitt förra inlägg "hörs imorn, for sure". Ja, som det kan gå om inte hatten är på...det blev ju inget inlägg igår. Jag hade helt enkelt annat för mig, fixade nya linser och var sedan hos min syster för "överraskningsparty" för hennes pojkvän, 1 år kvar till 40!!! Trevligt värre var det.

Idag så hade vi bara 2 lektioner och slutade 10.50, riktigt nice, så jag och Gunne stack upp i stan och kikade runt lite och tog en fika på E.H. Vi spanade även in allt folk på stan som alltid!

Sedan har jag varit och tagit ett vaccin inför Kina, hepatit B.
Ska strax sticka till squashen, har tävling i helgen så ska spela 18.20 :)

Nu ska jag äta lite och dra iväg,

Pussss

Gunnigungun

Full fart mot helgen

Gud så dåliga vi är för tillfället. Här ramlar det inte in många inlägg. Skärpning på den biten, vi får snart ha krismöte, jag och Gunne...

Idag har jag varit i skolan och sedan spelat match. Körde även en runda med mammi nu ikväll, nice price!

Har även fyllt i det sista i min visumansökan, och vet ni varför jag fyllt i en sådan? Jo, för jag ska till KINA!!!!!! Om typ 4-5 veckor, blir där i cirka 3 veckor för praktik och även en del semester. Ser sjukt mycket fram emot det, kommer bli en sjukt kul upplevelse. Ska bo hos pappas arbetskollega och hans flickvän, och han är supersnäll, så det är säkert hon också, kinesiska är hon iaf :)
Känner typ att inget kan få mig sur, för då tänker jag bara på resan och blir glad igen, typ...haha sjukt soft!

Tänkte läsa klart min filosofi nu och sedan slockna, tidig start imorn med träning halv 8!
Wish me luck to get out of bed in time...

Hörs imorn, for sure!

Kärlek, Gunilla





Men vem klagar?

Att vi har varit dåliga på att blogga, ja det vet vi. Men vi har full rulle här. Vi båda har mycket att stå i. Inte så lätt att hinna med när vi är mitt uppe i att försöka starta ett företag och samtidigt göra en massa annat. Men sånt är livet och vi klagar inte för det.

Inte så mycket har passerat i mitt liv. Håller på med läxorna här förfullt. Lärarna spottar praktiskt taget ut dom. Och när man är klar med den ena, är det en annan man ska ta tag i. Men vem klagar?

Sen har jag börjat träna kick-boxning. Jag säger bara auuuch!!! Mina vader har sån träningsvärk idag att det nästan ser ut som att jag gjort i byxan när jag går. Men som sagts ovan vem klagar liksom???


Tror att Gunnigungun kommer skriva ett litet inlägg senare.

Ha det kanon så ses vi en annan dag eller kväll eller något :)

puss och kram Gunnel

Kräftskiva!!!

Halli hallu,

körde runt med pappa i typ 2 timmar, gjorde en del ärenden och så...

på kvällen så var min syster och hennes pojkvän här samt farmor. Vi åt kräftor, och det var underbart!!!
Vi drack så klart även snaps till, fy tusan vad äckligt det är, fattar inte att folk verkligen gillar det.
Stack sedan hem till A för lite chill med henne och J. Vi kollade Forest Gump och början av SAW I.

Tog sedan, för ovanligheternas skull, buss hem. Det var ganska skönt faktiskt, men gud vilken omväg den tar!

Nej, nu ska jag dricka kaffe

xx

Gunilla

We goin' all get real drunk tonight

Upp och hoppa ligg inte och dra dig!
Gick upp för en härlig timme sen.

Gårdagens partykväll var en mycket blandad sådan. Allt hände typ... Allt från en dansshow till tequila shotande till en märklig sak som gjorde en av oss i sällskapet nästan medvetslös till att jag blev ramad hem av Syster M och hela denna underbara och ack lite läskiga afton slutade med att vi ringde 112. Vi fick för oss att det var inbrott i ett bageri och sen efter 112 samtalet så kom vi på att det antagligen bara var bagaren som började arbeta. Så snabbt som attans sprang vi därifrån. Vi fick oss i alla fall ett gott skratt.

När vi var ute, var kvällen sjukt lyckad. Det var proppat med folk och denna gången på Hippidipp slår nog alla andra som jag varit där. Mycket folk och bara glada miner var vad man möttes av + att båda dansgolven var öppna. Ah... Hade jag fått uppleva denna kvällen igen, så hade jag lätt gjort det! Eller ja iallafall fram till klockan  3, för sen gick allt utför ju. 

Just det! Mitt vackra span Mr På var där. Men vem är blyg om inte jag? Vågade knappt ens titta.

Nu ska jag iaf leva livet, för att sen gå på det hela en gång till ikväll.

Ha en superdag
Puss och kram Gunne


En liten vimmelbild


Jippie x 1000!

Alla ropar hej som älskar fredagar, HEJ HEJ HEJ!

Idag är en bra dag, ja, förutom mattetestet innan idag då...men gick iaf skapligt, tror jag haha!
Ska idag skita i utgången och umgås med min kära kusin, myspys på hög nivå!!!

Och är så sjukt glad att typ inget i hela världen kan göra mig ledsen/arg/sur för tillfället :D bra vaa??
Tänker inte avslöja varför än, eftersom det inte är 100 % bestämt atm, men snart så kläcks, förhoppningsvis den goda nyheten, även här i bloggen!

Ska nu studsa in på rummet och slänga ihop en bra bag och sedan dra hem till kussen...

See ya lateeer


Gunilla


fredag hela veckan?

Goddag fredagsbarn!!


Fredag idag, vilket innebär för oss som för så många andra, det härliga och obeskrivliga äventyret........ UTGÅNG!
Taggad till 1000 men ändå ingen aning om vilka kläder som sa bäras.
Men det är ju ett par timmar kvar så innan dess blir det kickboxning för min del och städning på mitt rum. Känns mycket roligare att komma hemvinglandes när man har lite städat.

Ha det bra sålänge.

XOXO Gunnel

Tjing tjong kines

Var det du som fes? hihihi

Nej, men tja på er! Vad gör ni denna trevliga kväll? Själv så har jag inte kommit så värst långt på pluggandet och inte heller på uppladdandet av bilder på facebook...aja, man kan inte hinna med allt här i livet!

Imorn är det torsdag, en dag kvar till det är drink til u cant think hihihi - utgång fredaag på HIPP Galants avslutning för sommaren där, pimpla rosé, det ska jag och Gunne göra fooo shooo!

Vad ska ni hitta på i helgen? Något crazy på G, eller kanske något mindre crazy till och med???

Back to business här alltså

Later,


En mindre miserabel Gunni

Ångest? - på hög nivå

Halloj alla glada och mindre glada.

Idag är jag en av de mindre glada, och varför är jag det??? Jo, fick ett mindre kul sms innan idag och jag säckade ihop totalt, eller nästan iallafall...hatar tråkiga sms. Ska för sören kasta mobilen i kanalen...

Men ska inte tyngda er med sånt tråkigt skitsnack utan ska istället berätta för er att jag äntligen lägger in tusentals bilder från min mobil till datorn som jag sedan ska sålla i och ladda upp på facebook, trevligt trevligt...

Har även pluggat lite, och mer ska det pluggas, känner mig duktig!
Ska faktiskt inte träna idag, känner att jag inte hinner det, men imorn 7.30 ska jag upp på hästen igen, dude!

xx

en miserabel Gunni

stat

Tänkte ta en snabbbloggis här asså. Ja, status : Svettig

Det var väl det. just det... Jag och M skulle göra en sjukt cool sak idag. Men som vanligt så bangar jag när man kan blir rädd. Usch asså.

Nej dags att duscha bort svetten.

Ha en trevlig afton gott folk :D

RSS 2.0