varje fest kan inte vara lyckad

HEMMA!! Efter en minst sagt livad, men även trevlig kväll. Trots ledsna miner, fick vi upp humören och försökte mata på så gott vi kunde till Carola och Cotton eye joe. Men sen blev det toooooo much och hela gänget gick down. Men varje fest kan ju inte vara lyckad eller? Jooooooooo, den var såklart lyckad på sitt vis.


Nej, sängen ropar.
Godnatt nattpinglor

So what if I'm hungry!

Dagen har gått, sakta men säkert. Nu är jag hungrig och då är det ju tur att man har beställt kinamat som man snart ska iväg och hämta. Gillar det igentligen inte så mycket, men vad gör man inte för sin bror och vad han är sugen på???

XO
Gunne

Gunilla Gunilla!!!

Min goda vapendragare till vän, har övergett mig och Malmö för en weekend hos sin sis i Hamburg. Vi hälsar henne, att ha kul!!! För här hemma händer det inte mycket, från min sida.

Fundering....

Har en liten fundering, är Club Soda en läsk eller en drink??????????? hm.....

inte några bravader??????

Sitter här och smsar med Gunni samtidigt som jag pluggar. Har varit riktigt aktiv med mitt pluggande ikväll, dock inte klar än. Ska försöka ge mig på att göra visitkort. Får se hur det går. Men men.

Sjukt stressad är jag dessutom. Allt ska på mässa i början av december, och fick reda på att det måste betalas imorgon och för vilka pengar??? Jo mina egna, eftersom vi är för lata i vårt lilla företag. Jag blir galen på det.

I helgen är det inga bravader planerade. Blir en lugn hemmasittarkväll med stora chips och godisskålen och stora magen :D

See yaa don't wanna be yaaaaaaaaaaa
Gunnel

jag trillar rakt ut

Idag gjorde jag bort mig..
Jag gick i korridoren i skolan bakom två främingar, jag råkar trampa han ena på skon och ber om ursäkt när han tittar med sina ilskna ögon på mig.
Sen när jag ska ut i trapphuset, stannar han och hans tjejkompis till precis där jag ska gå ut. De glor surt på en kille som ser mycket bra ut. Jag vänder mig och kollar, samtidigt som jag går in i tjejen som blockerar för mig. Men jag kommer inte fram och ställer mig bakom och säger ursäkta, samtidigt som jag trycker på dörren och trillar rakt över tjejen ut i trapphuset.
Snabbt som attans kutar jag upp för trapporna, samtidigt som jag hör hur dom skrattar åt mig där bakom. Undra vad snyggingen tror. Ack ack.. Väl i tryggt förvar utanför klassrummet, låtsas jag vara upptagen och skäms lite till.

Men vad är livet utan lite skam??

XOXO
Gunne

mmmma

Kom hem för en halvtimme sen. Snacka om jobbigt med att vara där från 8 till 5. Men jag överlevde, sitter ju här nu.

Ska iaf äta choklad nu.

Ha de

Gunne


svimmar ni???

heeeeeej underbaringar!

att man inte svimmar, jag är uppe alldeles för sent, fy skäms...men gör man inte allt för sin blogg? jag menar väl det :P....

idag har jag skrivit om Astran, mycket kuliiiiigt....och har degat framför tvn, torterat min hund osv...har faktiskt även varit ute och kört, närmare bestämt till malmborgs med pappsen för lite handlande, bla god glass åt fettot här då ja!

Nu tänkte jag sova, tänkte inte ni??? busigt annars ju!



xxx


Gunilla (trofast såklart)

Astan

Ni måste verkligen se på detta klippet, så underbart fint. Får gåshud!



temprament Gunne?

Eftersom Gunilla inte verkar vilja blogga, är det jag som får hålla igång farten här.

Nu har jag varit på kickboxningen och lärt mig hur man ska göra om folk tar tag i ens arm och krage. Riktigt bra kunskap rentutsagt.

Dock känner jag mig småirriterad och arg på allt, så det är ingen mening att skriva mer.

Vi ses imorgon igen sötisar
:D

Gunnel

bellerina

Idag stack jag iväg till skolan, för att jag bestämde mig för att det bästa man kan göra är att gå ju, vad skulle jag annars göra. När jag ska gå in i sklan, tar jag upp mobilen och ser att Gunilla skickat ett sms. Min enda lektion var inställd! Blev verkligen besviken, jag som gått upp och gjort mig iordning för skolan. Helle som också var fri från sin, mötte upp mig och vi satte oss vid en dator och började kämpa med en redovisning. Dock gav vi upp och åkte istället hem till mig och fortsatte här, där jag har högtalare.

När hon hade gått, tänkte jag att det skulle smaka bra med några ballerina kex, så jag går in i köket och upptäcker att typ alla var borta! Snacka om att jag blev ilsken!

//Gunne



då har dagen gått

Nu har hela denna dagen gått, tänkte avsluta den med en film.
Har också försökt spela lite gitarr ivkäll. Men jag har ingen taktkänsla, så allt låter likadant. Försökte till och med kolla på lektioner som folk lagt upp på youtube, men omöjligt.

Medan Gunilla kommer sjuka sig imorgon, tänker jag ta mig samman och våga gå. Bara för att! Sen på tisdag blir det ingen skola då blir det Lunds universitet besök istället.

See ya don't wanna be yaaaaaaaa

chuck bassssss

hallåjaaaa,

idag har jag verkligen inte gjort ett enda dugg, och varför? JO, FÖR JAG ÄR SJUUUUUUK, jädrans mög!!!
jag skulle tro att det var Gunne som smittade mig med sitt dammiga golv igår, uuuuuuusch... nej, men skämt åsido så suger det faktiskt, för man känner sig så dålig när man bara ligger i soffan en hel dag, förutom att jag vaknade halv 2, men ja, resten av dagen :(

Så ja, skola imorn, tror inte heller att jag kommer gå dit, men jag är ju sjuk höhö så behöver inte skolka hihihi
Men i vilket fall så har vi ju bara ronniebonnie så den som går dit har seriösa problem :D (akta dig Gunne...)

Nu ska jag fortsätta dregla över CHUCK BASSSSSS



xoxo

Gunilla

Vem lurar jag?

Vem lurar jag?
Städa mitt rum en gång för alla, jovisst.
Lite har jag städat ialla fall. Nej nu ska jag verkligen skärpa mig! Måste damsuga, till och med Gunnilla klagade igår.

X
Gunne

can't go on

Igår hade vi uppesittarkväll främst för att vi inte ville gå och lägga oss så sent som man gör när man har varit ute. Men naturligtvis sprang klockan iväg och klockan 3 gick Gunni. Så det blev inte allt för mycket sömn inatt. Men idag ska det städas, fjärde gången jag säger det denna veckan. Får se hur det blir med det.

Aja, imorgon så blir det skola som vanligt funderar dock på att stanna hemma. Hm... Dels för att man inte behöver gå, men dels för att det hände något pinigt i fredags. Hm..... Får väl se

Ha en fin dag :)
Kram

Gunne

simma lugmt

back från kvällsdoppet, shit som vi fick simma alltså!!! men nu är vi i alla fall oskadda, förutom att vi har en lagom jobbig brain-freeze!

Over and out,'
dax för sängen











xoxo


Gunnel och Gunilla

Hajattack?

Hej alla glada uppesittare, dan före dopparedan och man måste sittauppe några timmar längre.

Gunnel har en handduk runt halsen och är redo för ett kvällsdopp i det blå.......det kommer nog vara rysligt kallt, men vi ska se till att vi inte blir uppätna av hajar eller dylikt...


vildregn

Ikväll är vi fulla som sören. Det snurrar i våra skallar och vi kan knappt skriva felllfrit. Men vad gör det när man är ung. Naturligtvis ljuger vi nu. Eftersom gårdagens vimlande blev lite för mycket för många av oss, så bestämde vi oss idag, att ta förnuftet till fånga och vila levern denna ljuva vinternalkandes natt.

XOXO
GUGUcrew

börjar dåligt slutar roligt

Riktigt galen kväll igår. Dock har jag officiellt sjukskrivit mig från skolan resten av året, eller åtminstone önskar jag att jag hade.

Kvällen började dålig, då jag cyklade som ett djur hem till Gunilla bara för att råka missa bussen. 20 min senare kommer den och då började partyt. Vi anlände till Wendan och förfestandet började. Det blev bara värre och värre. Sen tog vi oss till Hipp där kvällens bravader skulle firas. Vi blev av med varandra och vad man gjorde denna underbart roliga kväll, vet man bara själv och så ska det nog fortsätta att vara.

Slutade med att jag åkte hem vid 3 tror jag och struntade i att äta nattmat, och har inte ätit sen middagen igår, dags att gå ner i köket tror jag!

Nej det blir en Kebab eftermiddag för oss. Ha det

XOXO
Gunnel


obehagligt

Ikväll blir det storutgång för vår el. Vi och några tjejer i klassen. Ska bli mycket trevligt. Men först ska jag träna, dock har jag lite ont i hjärtat idag. Sjukt obehagligt. Men tror att det är lite inbillning, så jag ger kickboxningen en chans idag.

Vi hörs och ses

XOXO
Gunnel

bra att man kan kinesiska

Idag mådde vi jättedåligt. Typ halva klassen var borta. Kändes osm att man var sjuk. Jäkla vaccin. Hoppas dock att det är över nu, för imorgon ska jag verkligen ut, no matter what! Är riktigt laddad inför en riktig¨Gugu utgång. Vi ska köra lagom hårt. Och spana snyggingar :D Jaaa

Gick hem tidigare idag, eftersom jag mådde dåligt så, la mig i sängen med en film och så somnade man. Nu är jag sjukt seg, och funderar på om jag orkar packa upp London resväskan.

Det blir upp till bevis med det. Nu ska jag göra något annat

Just det, glömde säga att det är jättebra att man kan kinesiska och kan förstå vad detta betyder,
今日新会员 123 位,9,891 条贸易机会,22,801 条公司信息,60,984 条产品讯息

XOXO I know you love me

Gunnel



massvaccination

Idag har det banneoss snöat här i Malmö. Och kallt har det även varit.
Det blev också massvaccination på skolan, i baracken.

Sen var jag kvar jättelänge i skolan, och fick reda på att jag ska gå en kurs som skulle ta slut i december enda till februari, det är dock ganska bra.

Sen har vi även bokat in ett mycket viktigt affärsmöte med vår rådgivare imorgonbitti. Redan halv nio dock och vi börjar halv tolv, lite illa.

Nu ska jag fortsätta att  läsa Kenzas mtv blogg. Hon är i Berlin för att gå på EMA, snacka om att jag är avundsjuk.

Ha en trevlig onsdagskväll
Gunnel

PS till Gunilla!!! BLOGGA TÖNT!DS

oj oj illa illa

Såg precis vårt allra första inlägg här på bloggen, och snacka om att vi kommit undan från våra mål:krossa

  • krossa Blondibella
  • ha en blogg där vi förmedlar kunskap, glädje och en jäkla massa dumheter.

Dags att sätta igång med det säger VI!!!!!!!


en tjusig fotbild på våra söta fötter


kackelgården

Idag bröt det ut ett fasligt kackel i vårt lilla gäng. Vi var fem personer varav tre tjejer, och ja alla vi tre tjejer började kackla så högt att tuppen fick skrika. Vi kacklade om vi skulle registrera vårt företag idag eller imorgon. Jag var emot dom andra och jag vann, HA! Dock gav jag mig sen och dom fick sin lille vilje igenom.

nej nu ska jag ringa H, för lite skolarbetevia telen.

Ha deeeeeet!

Gunnel


shieeet

Okej, här sitter jag. Matteböckerna är framför mig, prov imorgon. De nya heelsen från London är på, eftersom de bara är sååååå snygga och jag knapp kan slita blicken från dom. Datorn är på, så efter vart tal blir det paus. Men sånt är livet.

Arg är jag också, dock utan anledning. Men det är ju så det kan gå ibland.

Lägger iaf upp en telefonkioskbild från Londis och en på H när hon löper AMOOOOOOOK med London löven!





RSS 2.0