Tjing tjooong kiiiines

Som Gunnel nämnde sist så är vi inte så hemskt aktiva, men det händer så himla mycket så man hinner knapt tänka på att skriva, tänk då hur mycket det krävs att faktiskt skriva ett inlägg också...hehe...
Nej, men skämt åsido :P...

Nu är jag i Shanghai, har idag besökt det "kinesiska venedig" - sjukt häftigt och en massa gamla byggnader till skillnad från city, som till stor del består av en massa skyskrapor och en himla massa affärer, här finns verkligen allt, typiskt kinesiskt, men även allt som finns i väst!
Har även ätit typ äkta kinesisk mat, bl.a. mini-scampi (äts med skal på), omelett med "småfisk" (sjukt skumt), några knyten med grönsaker i (GOTT!), typ grillad fisk (ganska gott), något pork-kött osv...allt åt vi såklart med pinnar, fett svårt!!!

Idag så har vi ätit god pasta till kvällsmat, som Dennis lagade, vi orkade inte gå ut ikväll, men igår var vi på en restaurang i ett riktigt mysigt område här i stan, där åt vi enorma stekar, som var fett goooda! Vi var även på Paulanders en stund och lyssnade på livemusik och tog en öl :)
Har idag även simmat lite i swimmingpoolen som tillhör huset, riktigt fint, men man var tvungen att ha badmössa på sig, eftersom de vill hålla det rent... 

                             
Här var vi idag 


  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0