läget

gunni är litta bakis. Men det är inte jag, så jag skriver nu.
Kom hem från London igår. Myckety trevlig visit där.
Ikväll blir det maskerad partheeeeey.
Imorgon blir det jobb.
Och på måndag blir det skola.

Ha det

Gunne

kvällens bravader

God morgon alla glada!

Igår var det livat i lådan. Först var jag på middag med H och hela kompisskaran, när vi firade honom. Sen begav vi oss till festlokalen, med transportsmedlet........svimma inte nu......... tivolitåg. Hade jätteroligt på det. När vi äl var framme börjades det så smått att supas. Det var trevligt sen kom det mer och mer folk. Tror att vi var runt 100 stycken glada festare.

Mycket roligt. Sen idag mår jag prima, ingen aning om varför, men det är   sant. Igårkväll mådde jag fruktansvärt dåligt och var verkligen inte frisk, eftersom jag var brakförkld, men idag är det bättre.

Nej nu ska jag städa, för jag ska åka till London på tisdag med Helle.

och här kommer några bilder från tåget igår.... såg nu att den inte var så  flitigt använd... men ett få tal bilder är där.


fin bild på Najsi och Majsi


ännu finare bild där även jag och Helle är med...


Såå nu är det frukosttime! Ha det!!!!!!!!!!!!! Kramisar och pussisar

Gunnel


ett apostroftecken till Gunilla

idag hade vi nästan läsarrekoooooooooord iaf den senaste månaden. Hela två besökare (antagligen vi) men det känns bra eftersom vi tröttnat på att alltid bli igenkända. Så nu är det ju bara vi som känner igen varandra.

Den  dagen vi kommer återförenas, ska vi på HALLOWEEEEEEEENPARTY. Då ska vi klä ut oss. jag vill vara ett skelett. men hur blir man det... :/ Ajá HALLOWEEEEEEEENPARTY med oss blir ju enbart gaaaaaaaaalet. Nej nu känner jag mig störig, mycket mycket mycket störig så jag ska ge ett apostroftecken till Gunni, eftersom hon inte lyckats stava till buffé så varsågod Gunilla ´och ett till ´och några fler ´´´´´´´´´´´


Så trevlighelg ni som är sötisar

pusspuss

Shanghai, det ar nice!

Hallihallu,

sitter pa kontoret nu, sa har inga svenska bokstaver...
Var igar uppe i oriental pearl tower, riktigt fett var det, 350 meter upp i luften och man kunde se HELA shanghai!!!
Sedan var vi pa en italiensk restaurang och at asgod buffe, hittar inte apostrofen for e:et...skumt tangentbord...
Drack lite ol och fick riktigt gott kott serverat till oss!

Har aven hunnit med att kolla in en enorm terminal som de pa kontoret (CTS) anvander, akt over varldens langsta bro over havet (typ 32 km lang) och sedan varit i en skitfin tradgard med tempel och grejer, det var riktigt stort och en massa gamla kinesiska byggnader, me like !

Nu har jag inte manga dagar kvar har och det ar lite trakigt, men det ska bli skont att komma hem ocksa, och fa traffa alla mina underbara vanner, men ja, tyvarr inte Gunnel som sagt! Men var redo for ett galet aventyr nar vi ar forenade igen...dock inte som sist, eller vad sager du Gunne??? Lite over the top kanske!

Funderar riktigt starkt pa att aka hit efter gymnasiet for att plugga och lara mig kinesiska, eftersom de hela tiden utvecklas och blir storre och storre i varlden sa kanns det som en grym merit att kunna spraket!
Men vi far se hur det blir med det, pappsen kanske inte vill skicka ivag mig???

Nu ska jag alldeles strax ut och ata lunch,

kanske skriver igen innan jag aker hem...

Karlek i mass!

Gunilla

I'm back but come back

GUNNEL IS BAAAACK!
Dock saknar jag min kompanjon fruktansvärt mycket. Ingen att hitta på dumheter med och skratta och festa med. Eller jo det finns ju folk att göra allt det. MEn liksom det är inte samma som Gugu! Aja Hoppas min lilla vänninna har det trevligt i Kina och har raggat upp en liten kinespojke. Dock har vi ju vår kära H här som är en liten kinespojk, Men ändå.
På tal om H så har han fest på lördag. Men det kommer inte gå för sig eftersom gunilla saknas. Men hon kommer hem på tisdag och då ska jag inte träffa henne. För då åker jag till London med Helle! Men efter London så blir det gaaaaaaalet igen.

Gunilla jag vet att du kommer läsa detta! Så jag saknar dig min lilla väninna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gunnel


Tjing tjooong kiiiines

Som Gunnel nämnde sist så är vi inte så hemskt aktiva, men det händer så himla mycket så man hinner knapt tänka på att skriva, tänk då hur mycket det krävs att faktiskt skriva ett inlägg också...hehe...
Nej, men skämt åsido :P...

Nu är jag i Shanghai, har idag besökt det "kinesiska venedig" - sjukt häftigt och en massa gamla byggnader till skillnad från city, som till stor del består av en massa skyskrapor och en himla massa affärer, här finns verkligen allt, typiskt kinesiskt, men även allt som finns i väst!
Har även ätit typ äkta kinesisk mat, bl.a. mini-scampi (äts med skal på), omelett med "småfisk" (sjukt skumt), några knyten med grönsaker i (GOTT!), typ grillad fisk (ganska gott), något pork-kött osv...allt åt vi såklart med pinnar, fett svårt!!!

Idag så har vi ätit god pasta till kvällsmat, som Dennis lagade, vi orkade inte gå ut ikväll, men igår var vi på en restaurang i ett riktigt mysigt område här i stan, där åt vi enorma stekar, som var fett goooda! Vi var även på Paulanders en stund och lyssnade på livemusik och tog en öl :)
Har idag även simmat lite i swimmingpoolen som tillhör huset, riktigt fint, men man var tvungen att ha badmössa på sig, eftersom de vill hålla det rent... 

                             
Här var vi idag 


  


mhmmmmm

Bloggvärlden är stendöd idag. Likaså är vår blogg. Som dessvärre inte enbart är död igår utan har varit död i två veckor.

Igår var det utgång. Hade riktigt riktigt roligt. Ikväll blir det fest och ja jag har sagt det innan och jag säger det igen, livet är en enda fest!

Ja, sen har min pms damp kommit tillbaka, den drog sig in inatt, då jag blev arg på orvars korvar. blä för att dom inte tar kort.

Ha det bra, adjöken fröknen.
Gunnel

RSS 2.0